Chciałbym podzielić się swoim wspaniałym doświadczeniem uczestnictwa w programie work and travel polska. Ten program był dla mnie prawdziwym odkryciem! Zawsze marzyłem o możliwości pracy w USA, poprawienia swojego angielskiego i oczywiście zobaczenia tego kraju. Dzięki Easy Travel USA nie tylko spełniłem swoje marzenie, ale także zdobyłem wiele wrażeń. Cała organizacja była na najwyższym poziomie. Już na samym początku otrzymałam szczegółowe informacje na temat programu, warunków pracy, wiz i innych ważnych aspektów. Konsultanci firmy byli cały czas w kontakcie i pomagali w razie jakichkolwiek pytań. Proces ubiegania się o wizę przebiegł bez zakłóceń, a rozmowy kwalifikacyjne i przygotowania do podróży były dobrze zaplanowane. Jeśli chodzi o sam program, praca w USA okazała się niezwykle ciekawa i pożyteczna. Poznałam ludzi z całego świata, udoskonaliłam swoje umiejętności komunikacji w języku angielskim i zdobyłam cenne doświadczenie pracy w międzynarodowym zespole. Ponadto program pozwolił mi podróżować po Stanach Zjednoczonych i zobaczyć wiele wyjątkowych miejsc.
top of page

Responsible Campers (LNT)
Public·477 members
8 Views
Home
bottom of page
Szczerze mówiąc, od dłuższego czasu myślałam o wzięciu udziału, ale pojawiało się mnóstwo pytań i wątpliwości. Dzięki Państwa rekomendacji otrzymałem pełne i jasne zrozumienie procesu aplikacyjnego, wymagań i wszystkich etapów wyjazdu. Strona internetowa bardzo przejrzyście wyjaśnia wszystko: od znalezienia pracy, przez ubieganie się o wizę, po przygotowanie się do życia w USA. Szczególnie cenne są rzetelne porady od osób, które już ukończyły ten program. Teraz czuję się o wiele pewniej i już planuję lato w Ameryce! Gdyby nie twoja wskazówka, pewnie długo odkładałbym tę decyzję.